ntt2000

1_menu
Unibind termékek
Digitális megoldások
Ricoh termékek
Kyocera termékek
Utángyártott kellékanyagok
2_menu
3_menu
4_menu
5_menu
6_menu
CÉGÜNK
Az NTT-2000 Kft. 1988-ban alakult.

Az eltelt időszakban meghatározó szereplője volt a folyamatosan változó hazai irodai másoló és nyomtató eszközök piacának.
Kiemelt dealere és disztribútora a XEROX, OKI márkának.

A piac folyamatos kihívásait követve 2007 szeptemberében bővítettük termék és szolgáltatási körünket az Unibind márka termékeivel.

Ezen termékek forgalmazására kizárólagos importőri és disztribútori szerződést kötöttünk a világmárka belga tulajdonosával.

Elsődleges feladatunkként tűztük ki, hogy a meglévő és leendő partnereinkkel folyamatos és jó személyes kapcsolat alakítsunk ki.

Célunkat termék bemutatók szervezésével, személyes kapcsolattartással és természetesen folyamatos árukészlet biztosításával kívánjuk elérni.
A személyes értékesítés mellett lehetővé tettük vevőkörünk -közületi-,vállalkozói-,viszonteladói üzleti Partnereink számára webshop-unk használatát, mellyel segítséget kívánunk nyújtani irodai kötészeti igényeik modern és gyors kielégítésére.

Honlapunk részletesen bemutatja termékeinket, ötleteket, felhasználási javaslatokat ad. Video betétek segítenek még közelebb hozni Önhöz a dokumentum kezelés Unibind technikáit.

Tekintse meg választékunkat. Hívjon vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel:

NTT-2000 Kft. csapata

Bejelentkezés
Kérjük adja meg e-mail címét és jelszavát a bejelentkezéshez.
Login
Kosár tartalma
Kérjük jelentkezzen be a vásárláshoz!